Usilling anak cilik namati kahanan kang ora ngenah

Duh Romo Ibu

Mugi paduko kerso mangsulaken kawulo dumateng kahanan kang rikolo rumiyin adem ayem katah guyu lan esem

nanging Bopo kalawan Ibu sampun mboten saget ngerim babagan lampahing donyo kang saben detik mlampah mboten saget mundur

Romo Ibu mugi kawulo dipun dongakaken mugi kiat nglampahi urip lan panguripan puniko

lan kawulo nyuwun pangapunten dereng saget mbingahaken romo ibu

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: